Borduurservice

http://www.crazypatch.nl/wp-content/uploads/2017/05/1-P1030085.jpgHieronder vind u voorbeelden van borduursels, de prijs is afhankelijk van het aantal steken.
Als u iets anders wilt dan deze voorbeelden, neem dan even contact op, want bijna alles is mogelijk.

Voor op maat gemaakte artikelen kunt u contact opnemen via de contactpagina en uw wensen kenbaar maken. Ik neem daarna contact met u op om te overleggen en de mogelijkheden te bespreken.

Portret borduren:

Het is mogelijk om van een scherpe digitale foto een borduurpatroon te maken en dit uit te borduren. De kleurstelling kan net als bij foto afdrukken in zwart-wit/kleur/sepia/grijstinten.Je kan dit gebruiken in b.v. een herdenkings quilt/troostdeken.


Arthur


ArthurMonochrome


ArthurSepia

Borduurpatroon van een bedrijfslogo ontwerpen en borduren:

Borduurpatroon logo ontwerpen kost, afhankelijk van het logo, vanaf € 40,00 De prijs van het borduren is afhankelijk van het aantal steken.
Borduurpatroon logo met alleen tekst kost, vanaf € 20,00 ook hier is de prijs van het borduren afhankelijk van het aantal steken.


logo patroonopvulling 3
Dit borduurpatroon is gemaakt aan de hand van het logo van de klant
Deze wing is op verzoek een borduurpatroon van gemaakt.


Logo op verzoek gedigitaliseerd en geborduurd.

Deze shirts zijn gemaakt voor het IJsselsteins-open golftoernooi.

Aangezien het logo van het IJsselsteins-open is vernieuwd, nu in de kleuren van IJsselstein heb ik een nieuwe batch gedigitaliseerd. Het is een batch die je kunt opstrijken. Deze batch is te bestellen, de prijs hiervan is € 5.50 . Als u wilt bestellen neem dan even contact op via de contactpagina en maak u wens kenbaar.

Logo gedigitaliseerd en geborduurd op shirts voor een koeriersbedrijf.

Logo gedigitaliseerd voor een Fysiotherapiepraktijk, deze keer als applicatie geborduurd en er daarna opgenaaid.

Logo gedigitaliseerd en geborduurd voor een pedicure.

Deze leeuwtjes zijn op verzoek gedigitaliseerd en geborduurd op beschermhoesjes voor de veiligheidsgordel

 

 

Stamboom borduren:

Hiervan komt binnenkort een voorbeeld

Borduur Applicaties:

Onderstaande applicaties kunnen op een handdoek, slab, lakentje, aankleedkussenhoes  maar ook op uw eigen aangeleverde producten worden verwerkt. Ook kunnen ze los gemaakt worden, zodat u ze zelf op kunt naaien. het formaat is ongeveer 15cm bij 10 cm afhankelijk van het plaatje wat u uit kiest kan het iets groter of kleiner zijn. Voor op maat gemaakte artikelen neemt u contact met mij op, u geeft uw wensen door, waarna ik contact met u opneem om met u te overleggen over de uitvoering en de prijs.De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u gekozen/aangeleverde artikel.De witte handdoek die gebruikt word is 50 cm bij 100 cm en is 450 gr/ m2.
De kosten van onderstaande applicaties zijn € 15,00 inclusief witte handdoek waarop de applicatie is gemaakt, tegen meerprijs kan er ook een naam of een geboortedatum op de handdoek worden geborduurd.


Borduurwerk:


Dit is een voorbeeld van een geborduurde handdoek.

De handdoek wordt voorzien van een ovaal geborduurde ondergrond voor het mooier uitkomen van het borduurwerk.
De prijs is € 15.00 inclusief handdoek, ovaal borduursel, plaatje wat op dit ovaal past en naam of geboortedatum borduursel.
Het formaat is ongeveer 7 cm / 10 cm.

Het is ook mogelijk om een grotere ondergrond en borduurpatroon te kiezen, het formaat is dan ongeveer 12 cm / 17 cm. De prijs is dan €19.00 inclusief handdoek en naam of geboortedatum borduursel.

In opdracht gemaakt een handdoek met een applicatie, de naam is in kleine letters op de applicatie gezet.

Hiernaast ziet u een hoes gemaakt voor een hondenkussen met daarop de naam van de hond geborduurd.

In opdracht gemaakt een handdoek geborduurd

In opdracht gemaakt een handdoek geborduurd.

In opdracht gemaakt een handdoek geborduurd

In opdracht gemaakt een handdoek geborduurd.

In opdracht gemaakt een handdoek geborduurd.

In opdracht gemaakt een handdoek geborduurd.

In opdracht gemaakt een set keukendoeken voorzien van een geborduurde ophanglus


Hieronder ziet u wat voorbeelden van borduurpatroontjes die kunnen worden gebruikt. Als er niet bij zit wat u zoekt neem dan contact op via de contactpagina bijna alles is mogelijk.

 

Naam borduurwerk:

Het is mogelijk om op de handdoek, slab, rompertje een tekst te borduren bijvoorbeeld een naam of geboortedatum. De prijs hiervan is € 3,00 voor 8 letters/cijfers, iedere extra letter/cijfer erbij kost €0.30. Het formaat van de letters/cijfers is maximaal 2 cm hoog.U moet dit duidelijk aangeven bij opmerkingen op de bestel pagina, u krijgt van mij een email terug waarin ik vermeld wat de totale kosten zijn inclusief de verzendkosten.

Voorbeelden van borduurwerk op kleding:

Je kan op bestaande kleding ook borduurwerk maken, waardoor dit kledingstuk helemaal aan jou smaak wordt aangepast.
Er is heel veel mogelijk, bijna elk idee kan worden uitgewerkt.Voor vragen neemt u contact met mij op, u geeft uw wensen door, waarna ik contact met u opneem om met u te overleggen over de uitvoering en de prijs.


P1010483


DSC00177

DSC00510

DSC00173

DSC00509

DSC00503

DSC00507

DSC00514

DSC00560

P1000919

P1000516

P1000534

DSC00122

DSC00142

P1000325

P1010484