Herdenking

Deze Quilt is een voorbeeld, er is hierbij gebruik gemaakt van een foto in sepia kleuren en verschillende accessoires. Deze Quilt is gemaakt naar de stijl zoals deze mensen in het leven gestaan hebben. Dit is voor iederéén anders dus de herdenkings-quilt voor u kan, en zal, er waarschijnlijk heel anders uit zien dan dit voorbeeld.
Het formaat van de quilt word aan uw wensen aangepast. De prijs is geheel afhankelijk van formaat, of er een foto in verwerkt moet worden, enz.

Dit is een voorbeeld van een knuffel die gemaakt kan worden als aandenken aan een bepaalde persoon. Op de afbeelding staat een hondenknuffel, maar als u in de galerij kijkt staan er heel veel verschillende mogelijkheden. Ook hierbij maken we weer gebruik van kledingstukken die van de voor u belangrijke persoon zijn geweest. Het formaat van de knuffel bepalen we in overleg, en ook uw eventuele extra wensen denk aan een hart applicatie met naam.

De vanaf prijs is € 95.00

De vanaf prijs is € 65.00

Dit is een voorbeeld van kussen hoezen. Je kan de voorkant met blokken kleding maken en de achterkant van een kledingstuk, maar ook zachte fleece behoord tot de mogelijkheden. In de galerij staan meerdere voorbeelden.

Een troostdeken word gemaakt door gebruik te maken van deze zelfde techniek alleen wordt deze dan altijd gevoerd met een fleece achterkant in een kleur naar keuze en doorgestikt met een siersteek
De prijs is afhankelijk van het formaat van de deken.

De vanaf prijs is € 35.00

De vanaf prijs is € 125.00

Dit is een voorbeeld van een herdenkings-knuffel in de vorm van een pop met het lijfje en de armen in hartvorm. Het formaat is ongeveer 35 cm bij 19 cm.

Dit is een voorbeeld van een knuffel gemaakt van een paar sokken. Er is van alles mogelijk, vraag gerust of het idee dat u heeft gemaakt kan worden. Er staan meer voorbeelden in de galerij.

De vanaf prijs is € 39.00

De vanaf prijs is € 30.00

Dit is een voorbeeld van een memoryboard, er zijn meerdere formaten mogelijk. Dit board is gemaakt van een spijkerstof overhemd, aan de onderkant zijn met een boord zakjes gemaakt waar je weer kleine spulletjes van de overleden persoon in kan bewaren.

Als een dierbare begraven wordt maken kinderen vaak een tekening die meegaat in de kist. Maak hier een foto van, je kan dan aan de hand van deze foto een knuffel laten maken. Vaak geeft dit het kind troost in deze zo zware tijd.

Dit is een voorbeeld van een knuffel gemaakt aan de hand van een tekening.

De vanaf prijs is € 30.00

De vanaf prijs is € 65.00

Deze kussens zijn in opdracht gemaakt. Er is gebruik gemaakt van kleding en van sieraden. De wens was dat er een vlinder op het kussen geborduurd werd met de kraaltjes uit de armbandjes.

Voor nog meer ideeën en inspiratie voor knuffels, troostdekens, dieren, kussens, theemuts, dekens, tassen en nog veel meer, klikt u op onderstaande afbeeldingen.