Kadoartikelen

kadoartikelenHier kun je eigenlijk alles onder verstaan wat je aan iemand kan geven. Alle artikelen kunnen persoonlijk gemaakt worden door bijvoorbeeld een geborduurde naam. Knuffels kunnen gemaakt worden in opdracht, aangepast aan b.v. het geboortekaartje.

Het kado kan voor u ingepakt worden en verzonden naar de persoon voor wie het bedoeld is, voorzien van een kaartje met uw gegevens.

Handdoek met de naam erop geborduurd. Dit is een heel persoonlijk kado. Bij de tab borduurservice staan heel veel voorbeelden van geborduurde handdoeken.

Hiernaast ziet u een kraamkado gemaakt aangepast aan het geboortekaartje. Het gedichtje van de kaart is op de handdoek geborduurd.

Dit is een voorbeeld van twee knuffels die gemaakt zijn aan de hand van twee kindertekeningen. Voor informatie hierover ga naar knuffels.

Hiernaast ziet u buttons met getallen erop, deze kunt u kado geven met een verjaardag. Het is ook een een idee om ze te gebruiken als er een wedstrijd is als prijs button.

Op deze foto ziet u verschillende voorbeelden van rompertjes, slabben, shirtjes met geborduurde tekst. Zoals u hier al ziet is er veel mogelijk. Deze voorbeelden staan bij de rubriek kleding te koop. voorbeelden van teksten zijn:50%papa+50%mama= 100%ikke of Sssst papa en ik kijken motorsport of golf of wat je maar bedenken kan of ik knap dan heb je m’n moeder nog niet gezien, maar ook zelf bedachte teksten zijn mogelijk. Neem voor de mogelijkheden even contact op via de contactpagina en maak uw wensen kenbaar.


Geboortekado gemaakt aan de hand van het geboorte kaartje


Geboortekado gemaakt aan de hand van het geboorte kaartje


Spinner hoesje met musketonhaak, zodat je hem gemakkelijk aan een broeklusje kunt klikken. Persoonlijkgemaakt met de naam van het kind erop.

Voorbeelden van kadoartikelen zijn:

  • Babyartikelen: kleding / speelgoed / knuffels / speenkoorden / labeldoekjes / badcape / slabben.
  • Gehaakte tassen
  • Broches
  • Haarspeldjes
  • Geborduurde handdoeken
  • Sleutelkoorden
  • Boekenleggers

Voor op maat gemaakte artikelen kunt u contact opnemen via de contactpagina en uw wensen kenbaar maken. Ik neem daarna contact met u op om te overleggen en de mogelijkheden te bespreken.

 

Aan de rechterzijde zie u in het menu de verschillende kadoartikelen die klaar zijn voor verkoop.