Patchwork & Quilts

Ieder Patchwork is uniek.

Voorbeelden hiervan zijn:

Troostdeken.

Dit is een deken van vierkanten en stroken uit materialen die u aanlevert. Deze word gevoerd met een fleece deken. Het is ook mogelijk meerdere kleine doeken te maken.

Geboorte herinnering.

Een andere mogelijkheid is om een geliefd baby item te verwerken in een patchwork/quilt. Hiermee krijg je een volledig uniek stuk dat altijd blijft.

Thema Quilt/Patchwork.

Een Quilt/Patchwork over een bepaald thema, bijv. Kerst / Lente / Sinterklaas, enz. De quilt wordt uiteraard altijd ontworpen in overleg en naar uw ideeën.


Hiernaast een voorbeeld van een opmaat gemaakte quilt voor een jong stel dat ging samenwonen in hun pas gekochte huis.

Voor op maat gemaakte artikelen neemt u contact met mij op en u geeft uw wensen door, waarna ik contact met u opneem om met u te overleggen over de uitvoering en de prijs.
Hieronder zijn er meerdere voorbeelden van Patchwork en Quilts die klaar zijn voor verkoop. Als u met de muis over de foto navigeert krijgt u een close-up/detail van het stuk. Door op de direct bestellen button te klikken gaat u automatisch door naar de bestelpagina! De prijzen zijn inclusief 21% btw. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat van het pakket. Op de bestelpagina wordt de verzendkosten automatisch toegevoegd aan uw bestelling.

Artikel P1

Dit patchwork wandkleed is in de log cabin methode gemaakt, waarna er een applicatie van tulpen opgemaakt is. Verder  zijn er vlinders en een lieveheersbeestje opgespeld welke naar eigen inzicht verplaatst kunnen worden.

afmeting is ongeveer 94 cm bij 94 cm

€175.00

Direct bestellen

Artikel P2

Dit kleedje is gemaakt door middel van de crazy patch techniek en machinaal gequilt

afmeting is ongeveer 58 cm bij 66 cm

€95.00

Direct bestellen

Artikel P3

Dit wandkleed is gemaakt  door blokken te borduren met een herfst thema. Daarna zijn de blokken met elkaar verbonden door middel van banen stof. Deze banen zijn machinaal gequilt.

afmeting is ongeveer 67 cm bij 90 cm

€120.00

Direct bestellen

Artikel P4

Dit paas wandkleed is gemaakt volgens de log cabin methode. Door met verschillende kleuren te spelen kan je als het ware een schilderij maken en creëren wat je zelf wilt. Het handvat van het mandje en de eieren zijn er daarna via de applicatie methode opgezet.

afmeting is ongeveer 96 cm bij 114 cm

€175.00

Direct bestellen

Artikel P5

Deze  Sinterklaas quilt / wandkleed is geborduurd,  gequilt en daarna nog versiert met kraaltjes.

afmeting is ongeveer 82 cm bij 82 cm

€200.00

Direct bestellen

Artikel P6

Dit wandkleed is met de gedachte gemaakt dat er verschillende manieren zijn om kerst te vieren. Elk van de  vier blokken geeft een andere manier weer. Het  kleed is geborduurd en tussen de blokken zijn banen stof in kerstthema verwerkt. Deze banen zijn machinaal gequilt.

afmeting is ongeveer 88 cm bij 88 cm

€200.00

Direct bestellen

Artikel P7

Dit wandkleed heeft als thema zomer, het heeft grote borduursels van mooie zomerbloemen. Daarnaast heeft het nog 10 geappliceerde bloemen verdeeld over het wandkleed. Het wandkleed is machinaal gequilt.

afmeting is ongeveer 114cm bij 82 cm

€240.00

Direct bestellen

Artikel P8

Dit wandkleed heeft als thema wervelwind. Er zijn in totaal 136 blaadjes in verschillende vormen geborduurd, deze zijn handmatig op de quilt genaaid. Daarnaast ook nog 4 bloemen waarvan 1 grote in de rechter bovenhoek. De geborduurde libellen zijn als broche gemaakt en kunnen naar eigen inzicht geplaatst worden.

afmeting is ongeveer 89 cm bij 89 cm

€300.00

Direct bestellen

Artikel P9

Dit wandkleedje heeft het thema spreekwoorden en gezegdes. Het spreekwoord als de kat van huis is dansen de muizen heb ik hierop uitgebeeld. Het wandkleed is machinaal gequilt.

Afmeting is ongeveer 48 cm bij 48 cm

€95.00

Direct bestellen

Artikel P10

Dit wandkleed is een volledig geborduurde afbeelding van een Keizerskroon. De rand is wat opgevuld, waardoor het een lijst lijkt.

Afmeting is ongeveer 50 cm bij 60 cm

Direct bestellen

Artikel P11

Dit wandkleedje Home Sweet Home is geborduurd en de rand eromheen is gequilt patchwork. Dit quiltje is verkocht, maar als u interesse heeft in een soortgelijk quiltje kan ik dit altijd voor u maken. stuur dan even een berichtje via de contactpagina

Afmeting is ongeveer 31 cm bij 31 cm

€25.00